ECHIPA

Cristian Lacraru

Coordonator Atelier Robotica

Pe Cristian îl puteți asculta în fiecare săptămână, la radio Itsy Bitsy (emisiunea Family Tech, cu Cristian Lăcraru), unde de peste 10 ani stă de vorbă cu părinții și cu copiii despre tehnologie.
Cristian a înființat primele cursuri specializate de IT în gradiniță, prin programul Gradinița IT-2009. A urmat Școala IT, iar acum este președintele Asociație pentru Tehnologie în Educație, locul unde dezvoltă idei noi pentru profesori și elevi, cel mai important proiect de cercetare la acest moment fiind robotul educațional Mirai, www.mirai.ro

Anita Valentina Danciulescu

Coordonator atelier “Dezvoltare personala”

• PSIHOLOG CLINICIAN • CONSILIER ÎN TERAPIE EXPERIENȚIAL UNIFICATOARE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ Studentă anul III încadrul Școlii Doctorale a Facultății de Psihologie și Științele Educației, absolventă a două programe masterale cu 7 ani de experiență în voluntariat pentru diferite instituții psihologice: Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, Spitalul de Psihiatrie Săpunari, penitenciarul Rahova, penitenciarul Colibași, grădinițe private și de stat, cabinet psihologic, ONG-uri. Patru ani experiență în lucrul cu copii cu autism și copii tipici în grădinițe private, patru ani de experiență în dezvoltare personală cu adolescenți, patru ani experiență în evaluare clinică și consiliere a copiilor și adolescenților cu dificultăți comportamentale și emoționale.

Ioana Mocanu

Coordonator atelier “Creative Board Gaming”
Antreprenor, mamă, pasionată de joc și joacă, Ioana are o experiență de 11 ani in lucrul cu copiii de toate vârstele. În 2013 a înființat Creative Board Gaming și, de atunci, organizează zilnic activități de socializare cu jocuri de masă, atât pentru copii cât și pentru adulți. O găsim prin școli, Aftershools, tabere, companii și Pub-uri din București, cu jocuri ce dezvoltă imaginația, gândirea strategică, spiritul de echipă, capacitatea de negociere și atenția la detalii.
 
Absolventă de Stiinte Politice, Ioana are drept misiune să păstreze joaca autentică în sufletele noastre indiferent de vârstă, meserie, statut sau locul de proveniență. În timpul liber practica cu bucurie și dansul latino, cititul și basketul.

Cristian Glovaschi

Coordonator Parkour

Cristi Glovaschi este unul dintre cei mai vechi traceuri, practicanți ai parkour-ului, din România.

”Am fost o persoană super-energică. Parkour-ul a apărut în viața mea când am dat un nume acestei energii. Este un mod de viață, un atribut al meu ca persoană, ultima etapă în drumul meu inițiatic, ne-a declarat  Cristi

Cristina Pircalabu

Coordonator curs de teatru

Cristina Pircalabu este absolventă a Facultăţii de Teatru şi Film – secţia actori. În prezent frecventează cursurile Facultăţii de Psihologie şi urmează un Master în Comunicare şi Publicitate.

A participat la mai multe Festivaluri de Teatru:
– Participare Gala Hop – gala tânărului actor 2007, 2008;
– Festivalul Studenţesc de teatru Artfest – Timişoara – 2003;
– Festivalul Studenţesc de teatru – Craiova – 2002;
– Festivalul de teatru francofon – Dimanche – Craiova – 2003;
– Festivalul internaţional de teatru – Sinaia-2002;
– Participare cursuri prezentate de regizorul Silviu Purcarete;
– Atelier de mişcare şi dans condus de Florin Fieroiu – Mangalia 2007;
– Proiect în lucru – « Nascendo »-Alina Nelega – regia Anca Colteanu;
– Participare workshop David Esrig – Teatrul Metropolis 2007;

Are o experienţă vastă în lucrul cu copiii, din 2008 susţinând cursuri de artă dramatică şi limba engleză în diferite şcolii şi grădiniţe

Anca Cernea

Coordonator curs de teatru

Anca Cernea este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “Ion Luca Caragiale” în 2005 şi Liceul Pedagogic în 2001.

În prezent lucrează ca scenograf şi producător de teatru, având în portofoliu peste 30 de spectacole, realizate la diverse teatre (“Amadeus”- Opera Naţională Bucureşti, “Edmond”-Teatrul de Comedie Bucureşti, “Cabinierul-“TeatrulNottara” Bucureşti, “Hamlet”-Teatrul Imeras Atena, “Butoiul cu praf şi pulbere”-Teatrul din Baia Mare, “Deformaţii”-Teatrul Luni de la Green Hours Bucureşti, “Don Juan”-Teatrul Godot Bucureşti etc).

Are o experienţă de 9 ani în învăţământul vocaţional; a lucrat ca profesor de pictură, istoria costumului, scenografie, design vestimentar, actorie, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Conduce trupa de teatru a şcolii “ItaWegman”.

WORLD CLASS
INOT

World Class – lider în industria wellness-ului autohton, oferă servicii de cinci stele pentru iubitorii de sport, în 14 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu.
Centrele World Class oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area&SPA, punând la dispoziţia membrilor săi cele mai noi şi moderne servicii de pe piaţă.
Echipa World Class România este formată din cei mai buni profesionişti din industria wellness-ului din ţară şi de peste hotare. Sub motto-ul “Excelenţă în personal training” World Class a creat echipa celor mai buni traineri personali din România, care îi ajută pe clienţii săi să înţeleagă importanţa antrenamentelor regulate, a nutriţiei echilibrate şi a unui stil de viaţă sănătos.

Jocul Celor 3 Cai – Scoala De Sah

scoala de sah

Școala de șah „Jocul Celor 3 Cai” a fost înființată în aprilie 2008, colaborând strans cu Federația Română de Șah.
Obiectivele școlii:
1. Promovarea șahului în rândul copiilor, juniorilor, seniorilor.
2. Asigurarea unor condiții optime de inițiere, pregătire și perfecționare a jucătorilor de șah.
3. Încurajarea noilor talente și direcționarea acestora spre obținerea performanței.
4. Organizarea de turnee menite să ofere posibilitatea de afirmare noilor jucători ai școlii de șah.

Victor Surdu

Coordonator sah

Victor Surdu este Fondator al Comunității Șahiste Transnaționale „Copiii au cuvântul”, constituită în anul 2011. Pasiunea pentru sportul minții l-a determinat pe Victor Surdu să înființeze prima școală de șah din România – „Jocul Celor 3 Cai”. Fost jucător de performanţă, el și-a propus să aducă un suflu nou în șah, lansând un manual de șah pentru copii.